Bestellen

Valleivlees wordt verkocht in pakketten. In een pakket zitten alle soorten vlees in de verhouding zoals ze aan het rund zitten. Snel-klaar- vlees, zoals gehakt, heerlijk gekruide hamburgers, tartaar, biefstuk, entrecote en ossenhaas. Suddervlees, zoals magere lappen, riblappen, klapstuk, hacheevlees en sukadelapjes. En tot slot nog heerlijk vlees voor de soep: schenkels en poulet.

Let op: het kan voorkomen dat niet alle genoemde soorten in het pakket zitten, wij proberen alles zo eerlijk mogelijk over de pakketten te verdelen.

Het vlees wordt verpakt in tweepersoons porties. Het gehakt gaat per 500 gram in een zakje en het suddervlees per ca. 700 gram. Alle zakjes zijn voorzien van een kleurig en duidelijk leesbaar etiket, waarop staat welke vleessoort het is en tot hoelang het houdbaar is.

De prijzen voor de pakketten (verpakt en diepvriesklaar):

Ook laten we altijd wat rookvlees maken, heerlijk voor op brood of bij de borrel. Mooi dun gesneden en verpakt per 150 gram:
€ 3,50 per pakje.

Bestellen kan door ons te bellen
(033-2861801) of een e-mail te sturen. Bent u eenmaal klant of wilt u graag klant worden, dan zetten wij u op de mailinglijst. U krijgt dan altijd bericht als er weer geslacht wordt.


Volg mij via Twitter  Volg mij via Facebook disclaimer /ExCom 2012
>