Biefstuk met rode wijnsaus

Voor 4 personen:

Bestrooi de biefstukken met zout en laat 10 minuten buiten de koelkast staan.
Verwarm de borden vast in de oven (60°C).
Kook de wijn met de sjalotten totdat het vocht bijna verdampt is. Doe de fond erbij, laat ook weer iets inkoken en breng op smaak met zout en peper.

Verhit twee eetlepels boter met de olijfolie en bak hierin de biefstukken om en om (2 x 3 minuten). Leg de entrecotes op de warme borden, haal de rode wijnsaus van het vuur, klop de rest van de boter erdoor en schep de saus over het vlees. Bestrooi met peterselie. Bon apetit!

entrecote met rode wijnsaus

Print dit recept

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPage() on null in /customers/f/4/c/valleivlees.nl/httpd.www/recept1.php:41 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/f/4/c/valleivlees.nl/httpd.www/recept1.php on line 41