Ons Vlees

Of je nou een mals sukadelapje lekker lang laat sudderen, of een snelle hamburger bakt: ons vlees is heerlijk en puur natuur. Dat ruik je en dat proef je. Geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Dat heeft het vlees niet nodig. Valleivlees is 100% gegarandeerd vrij van antibiotica.

Grasgevoerd gezond

Hereford vlees is niet heel mager vlees. Maar je zult toch weinig dikke stukken vet aantreffen. Het vet zit in het vlees zelf, in fijne vetadertjes. Die zorgen ervoor dat het vlees sappig, smakelijk en mals is. Bovendien is Valleivlees niet alleen heel lekker, maar ook nog gezond. Vlees van dieren die vers gras eten, bevat meer omega-3 vetzuren. En die vetzuren zijn weer heel gezond voor ons.

Geen dikbillen

Het vlees van de Hereford is bijzonder geschikt om stoofschotels mee te maken. Er zit dan ook altijd lekker veel stoofvlees in het pakket, zoals magere lappen, riblappen en sukadelapjes. En daarnaast zijn het gehakt, de burgers en de saucijzen onovertroffen. Die burgers en saucijzen heeft de slager voor ons gekruid. In het kruidenmengsel zitten alleen natuurlijke ingrediënten, geen E-nummers en geen allergenen. Hele luxe vleessoorten zoals ossenhaas, biefstuk en entrecote treft je zeker aan in je pakket, maar niet zoveel. Dat komt omdat Herefords geen ‘dikbillen’ zijn. De hoeveelheid biefstuk is daarom bescheiden.

Rechtstreeks van de boer

Zo weet je met Valleivlees precies wat je in de pan hebt. Vlees met weinig ‘eetkilometers’. Vlees van dieren die opgegroeid zijn in de Gelderse Vallei, het gebied tussen Utrechtse Heuvelrug en Veluwe. Geen anonieme kiloknaller, maar diervriendelijk geproduceerd vlees uit de streek. Rechtstreeks van de boer, zonder tussenschakels. Eerlijk en heerlijk.